UNiSEL Unofficial Forum


    Makluman Penting!!!

    Castezar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Makluman Penting!!! Empty Makluman Penting!!!

    Post by Castezar on Thu May 21, 2009 10:49 pm

    Pihak UNiSEL tidak akan membenarkan pelajar-pelajar yang mempunyai tunggakan yuran melebihi RM2,500
    untuk mendaftar diri bagi sesi pengajian 3/2008/2009 (MEI 2009). (rujukan)

    Kepada mereka yang mempunyai tunggakan sebanyak RM2,500 atau lebih, sila lunaskan atau kurangkan tunggakan anda sebelum tarikh mendaftar bagi melayakkan diri anda untuk mendaftar.


    _________________
    Makluman Penting!!! Gmod-c10
    Makluman Penting!!! No-smo10SMOKING IS NOT MY LIFESTYLEMakluman Penting!!! No-smo10
    AreMeRoll
    AreMeRoll
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-06-04
    Number of posts : 547
    Warning level : 0/3
    Location : ArMPunK, kl
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : erppppp!!!!

    Makluman Penting!!! Empty Re: Makluman Penting!!!

    Post by AreMeRoll on Fri May 22, 2009 4:56 am

    seb bek utang aku xsmpi 1000..
    huhuuh
    amanz
    amanz
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 32
    Joined : 2009-02-25
    Number of posts : 35
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Makluman Penting!!! Empty Re: Makluman Penting!!!

    Post by amanz on Fri May 22, 2009 8:30 pm

    Sape yang ada tunggakan sampai 2.5k tue, bawak-bawak ar bayar yerk.. Wink
    kukukurasa
    kukukurasa
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 33
    Joined : 2008-09-14
    Number of posts : 75
    Warning level : 0/3
    Location : kat mane je yang bas Selangor 147 bawak
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Makluman Penting!!! Empty Re: Makluman Penting!!!

    Post by kukukurasa on Sat May 23, 2009 9:16 am

    elok la tu...kene tegas sket...
    Admin
    Admin
    Site Admin
    Site Admin

    Male
    Age : 41
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 524
    Warning level : 0/3
    Location : Kampus Shah Alam / Kampus Bestari Jaya
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Pekiktubik:

    Makluman Penting!!! Empty Re: Makluman Penting!!!

    Post by Admin on Sun May 24, 2009 12:48 am

    Hahaa! Tiba masanya untuk kita berubah.
    Tapi jangan risau, rasanya tak ramai yang sangkut nanti.
    Sebab student UNiSEL kan ramai yang join business "Jom buat duit RM3,800 dalam masa seminggu!!".
    ih ih ih!


    _________________
    Makluman Penting!!! Admin-10

    ===========================================
    =PEMILIHAN KINI BERMULA. BUKTIKAN KEBOLEHAN ANDA!=
    ===========================================
    alfiez22
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 34
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Makluman Penting!!! Empty Re: Makluman Penting!!!

    Post by alfiez22 on Sun May 24, 2009 1:29 pm

    Takde kelonggaran ke ek??


    _________________
    Makluman Penting!!! Gmod-a10

    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    Fatma Shada
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 34
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Makluman Penting!!! Empty Re: Makluman Penting!!!

    Post by Fatma Shada on Fri May 29, 2009 2:27 am

    hmm...aku lepas sipi2 jer..bkn salah aku pon sbnrnya..
    unisel TERkasi duit lebih kat aku..mane lah aku tau dorg silap kira + kasi..
    aku pon dah guna duit tu utk belanja duit adik aku masuk kolej KPJ bulan lepas...ape boleh buat..
    selepas aku abis membelanjakan duit tuh, boleh lak dorg call aku cakap kesilapan teknikal...aduhh..

    x pasal2 aku utang unisel 2,200...nasib lepas..kalu x? mmg aku hangin abes..


    _________________
    [center]Makluman Penting!!! Gmod-f10
    Fatma Shada
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 34
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Makluman Penting!!! Empty Re: Makluman Penting!!!

    Post by Fatma Shada on Sat May 30, 2009 12:57 am

    Latest Info..

    aku dgr ura2 yang esok (hari pendaftaran)..press / media nak datang.. sbb ada bdk dh complain & dh masuk pejabat UMNO...actually aku x tau sgt bab2 politik ni..lagipun klu unisel dibawah jajahan PKR, aku x sure lah kan UMNO leh msk campur ke x kan..

    pepun kita tgk jer la..sbb dgr cite hampir 9000 student yg x dpt mendaftar sbb utang melebihi RM2,500..(termasuk student yg akan dihantar utk praktikal sem ni...)

    sape yg lepas utk daftar awal tuh..selamat laaa...



    **baru balik tgk citer Monster vs Alien..best wooo...3D lagi..kat Sunway lagiii..wakakakah


    _________________
    [center]Makluman Penting!!! Gmod-f10
    madster
    madster
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-06
    Number of posts : 134
    Warning level : 0/3
    Location : raintown + gotham city
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Get it DONE already!!

    Makluman Penting!!! Empty Re: Makluman Penting!!!

    Post by madster on Sun May 31, 2009 1:41 am

    hahaha.. aku lepas.. Very Happy
    pernah member aku aka senior bebudak engineering berpesan.. duit yang korang dapat tu, setel kan semua hutang yang ada.. then baru enjoy.. so kemudian hari takderla rasa nak down 24hours sebab hutang keliling pinggang.. Smile
    Fatma Shada
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 34
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Makluman Penting!!! Empty Re: Makluman Penting!!!

    Post by Fatma Shada on Mon Jun 01, 2009 10:12 am

    hmm..mad..aku mmg setel utang dulu ape2 pun..tp dorg saje je g tambah utang aku pejadah lak kan...

    alasan..."salah kira"..
    peh..mmg la hangin klu dorg pnya salah kira tu dah 4 bulan selepas dpt duit PT kan...


    _________________
    [center]Makluman Penting!!! Gmod-f10
    alfiez22
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 34
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Makluman Penting!!! Empty Re: Makluman Penting!!!

    Post by alfiez22 on Mon Jun 01, 2009 11:08 am

    Kira nasib la tak lebih RM 2500 tuh....

    siapa tak buat silap kan??

    well, the worst always happens to the BEST of us!


    _________________
    Makluman Penting!!! Gmod-a10

    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    Fatma Shada
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 34
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Makluman Penting!!! Empty Re: Makluman Penting!!!

    Post by Fatma Shada on Mon Jun 01, 2009 3:38 pm

    hahahha...yup alfiez..always...


    _________________
    [center]Makluman Penting!!! Gmod-f10
    kukukurasa
    kukukurasa
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 33
    Joined : 2008-09-14
    Number of posts : 75
    Warning level : 0/3
    Location : kat mane je yang bas Selangor 147 bawak
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Makluman Penting!!! Empty Re: Makluman Penting!!!

    Post by kukukurasa on Mon Jun 01, 2009 8:02 pm

    so ade ke press datang?aku tgk xde plak.lembut sgt unisel ni dgn student.biar je xyah register.ade duit joli,xdpt register,report kat press.macam budak tadika xdpt susu.
    Admin
    Admin
    Site Admin
    Site Admin

    Male
    Age : 41
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 524
    Warning level : 0/3
    Location : Kampus Shah Alam / Kampus Bestari Jaya
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Pekiktubik:

    Makluman Penting!!! Empty Re: Makluman Penting!!!

    Post by Admin on Mon Jun 01, 2009 8:59 pm

    Tak semestinya diorang berjoli kuku..
    Maybe ada yang benar-benar tak bersalah. Diorang la yang report press kot.
    Tengok cik Shada, dia dah settle hutang pun bendahari cakap ada hutang, sebab apa, sebab bendahari sendiri salah kira. Smile


    _________________
    Makluman Penting!!! Admin-10

    ===========================================
    =PEMILIHAN KINI BERMULA. BUKTIKAN KEBOLEHAN ANDA!=
    ===========================================
    kukukurasa
    kukukurasa
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 33
    Joined : 2008-09-14
    Number of posts : 75
    Warning level : 0/3
    Location : kat mane je yang bas Selangor 147 bawak
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Makluman Penting!!! Empty Re: Makluman Penting!!!

    Post by kukukurasa on Mon Jun 01, 2009 9:54 pm

    apela susah...bawak jela statement yg tunjukkan hutang dah clear.kalau org bendahari tu taknak gak terima,ketok je dengan statement tu.
    Admin
    Admin
    Site Admin
    Site Admin

    Male
    Age : 41
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 524
    Warning level : 0/3
    Location : Kampus Shah Alam / Kampus Bestari Jaya
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Pekiktubik:

    Makluman Penting!!! Empty Re: Makluman Penting!!!

    Post by Admin on Mon Jun 01, 2009 10:01 pm

    Entah la kuku.
    Kalau dah hari-hari nak pegi bendahari beratur panjang semata-mata tunjuk statement, baik pergi report press tunjuk statement tu.
    Haha. Tapi saye tak terlibat la.


    _________________
    Makluman Penting!!! Admin-10

    ===========================================
    =PEMILIHAN KINI BERMULA. BUKTIKAN KEBOLEHAN ANDA!=
    ===========================================

    Sponsored content

    Makluman Penting!!! Empty Re: Makluman Penting!!!

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Sun Aug 18, 2019 2:32 pm