UNiSEL Unofficial Forum


    Perlu Diketahui !!!

    SuicideG4
    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 34
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Perlu Diketahui !!! Empty Perlu Diketahui !!!

    Post by SuicideG4 on Mon May 19, 2008 3:16 pm

    Aku nak tanya kat sini korang wat perkongsian citer atau lagu2 x????? x der la sebab aku nak tanya dulu sebelum apa2 terjadi yela kalo korang nie x sokong piracy kan.... Twisted Evil ...... anyway kalo korang rasa perkongsian camtuh best aku akan upload beberapa citer dan lagu2.... leh sama2 berkongsi.... Cool Cool Cool
    Fatma Shada
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 34
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Perlu Diketahui !!! Empty Re: Perlu Diketahui !!!

    Post by Fatma Shada on Mon May 19, 2008 3:38 pm

    itu kene tnya admin...pepun..utk topik bab hiburan sila usulkan kat forum Audio & Visual..

    harap maklum..hehe


    _________________
    [center]Perlu Diketahui !!! Gmod-f10
    SuicideG4
    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 34
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Perlu Diketahui !!! Empty Re: Perlu Diketahui !!!

    Post by SuicideG4 on Mon May 19, 2008 3:49 pm

    Ok kalo tempat nih x sesuai pindahkan la post nih.....
    CaPiK
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Perlu Diketahui !!! Empty Re: Perlu Diketahui !!!

    Post by CaPiK on Mon May 19, 2008 4:51 pm

    huhu..mcm x caya je aku dpt pangkat "super seniors"..hihi..
    Castezar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Perlu Diketahui !!! Empty Re: Perlu Diketahui !!!

    Post by Castezar on Mon May 19, 2008 5:07 pm

    //OFF//
    Kang aku suruh admin tokar ko jadi "super duper junior" kang CaPiK haha..


    _________________
    Perlu Diketahui !!! Gmod-c10
    Perlu Diketahui !!! No-smo10SMOKING IS NOT MY LIFESTYLEPerlu Diketahui !!! No-smo10
    Admin
    Admin
    Site Admin
    Site Admin

    Male
    Age : 41
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 524
    Warning level : 0/3
    Location : Kampus Shah Alam / Kampus Bestari Jaya
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Pekiktubik:

    Perlu Diketahui !!! Empty Re: Perlu Diketahui !!!

    Post by Admin on Mon May 19, 2008 5:19 pm

    Hmm..
    Kongsi cerita / lagu tu boleh tapi pastikan tidak diberi secara direct.
    Maksudnya contoh, lagu Ahmad - Entah.mp3, bagi link direct
    tak dibenarkan (http://www.webtakwujud.com/ahmadentah.mp3)
    tapi kalau bagi link macam Ahmad - Entah tu boleh.
    Begitu juga dengan cerita.
    Atau terus saja bagi laman web untuk mendapatkan lagu / cerita berkenaan. Contoh: http://www.webtakwujud.com/

    Walaubagaimanapun risiko tu tanggungjawab sendiri. I love you

    Dan lagi satu, hanya perkongsian cerita / lagu saje dibenarkan di forum, untuk kongsi software (pirated software) sebenarnya di larang sama sekali.
    Sila berhubung menggunakan YM atau private message dan sebagainya.


    _________________
    Perlu Diketahui !!! Admin-10

    ===========================================
    =PEMILIHAN KINI BERMULA. BUKTIKAN KEBOLEHAN ANDA!=
    ===========================================
    SuicideG4
    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 34
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Perlu Diketahui !!! Empty Re: Perlu Diketahui !!!

    Post by SuicideG4 on Mon May 19, 2008 6:07 pm

    ok got it......
    alfiez22
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 34
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Perlu Diketahui !!! Empty Re: Perlu Diketahui !!!

    Post by alfiez22 on Tue May 20, 2008 6:45 pm

    Admin wrote:Hmm..
    Kongsi cerita / lagu tu boleh tapi pastikan tidak diberi secara direct.
    Maksudnya contoh, lagu Ahmad - Entah.mp3, bagi link direct
    tak dibenarkan (http://www.webtakwujud.com/ahmadentah.mp3)
    tapi kalau bagi link macam Ahmad - Entah tu boleh.
    Begitu juga dengan cerita.
    Atau terus saja bagi laman web untuk mendapatkan lagu / cerita berkenaan. Contoh: http://www.webtakwujud.com/

    Walaubagaimanapun risiko tu tanggungjawab sendiri. I love you

    Dan lagi satu, hanya perkongsian cerita / lagu saje dibenarkan di forum, untuk kongsi software (pirated software) sebenarnya di larang sama sekali.
    Sila berhubung menggunakan YM atau private message dan sebagainya.

    ada sikit tak faham la...

    aku plak tetiba baru nampak post nih setelah ntah berapa banyak video aku cilok dari youtube....

    yang aku letak tu boeh guna ker??

    tau ianya dikira terlarang gak???


    _________________
    Perlu Diketahui !!! Gmod-a10

    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    Admin
    Admin
    Site Admin
    Site Admin

    Male
    Age : 41
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 524
    Warning level : 0/3
    Location : Kampus Shah Alam / Kampus Bestari Jaya
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Pekiktubik:

    Perlu Diketahui !!! Empty Re: Perlu Diketahui !!!

    Post by Admin on Tue May 20, 2008 7:45 pm

    Youtube TIDAK dikira bahan terlarang Very Happy


    _________________
    Perlu Diketahui !!! Admin-10

    ===========================================
    =PEMILIHAN KINI BERMULA. BUKTIKAN KEBOLEHAN ANDA!=
    ===========================================
    alfiez22
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 34
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Perlu Diketahui !!! Empty Re: Perlu Diketahui !!!

    Post by alfiez22 on Tue May 20, 2008 10:10 pm

    Admin wrote:Youtube TIDAK dikira bahan terlarang Very Happy

    ok, understood. afro


    _________________
    Perlu Diketahui !!! Gmod-a10

    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!

    Sponsored content

    Perlu Diketahui !!! Empty Re: Perlu Diketahui !!!

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Sun Aug 25, 2019 3:50 am